• Nederlaag voor SCG’18
  SCG’18 is er niet in geslaagd om aan het duel met Margriet een of meer punten over te houden. In de thuiswedstrijd werd het 1-2 voor de ploeg uit Oss, die vooral na de rust het verschil maakte. Niet zozeer omdat ze veel beter speelden maar wel omdat ze effectiever waren in het benutten van de kansen.
  In de eerste helft gebeurde er vrij weinig. Er waren aan beide zijden weinig kansen te noteren en dat was een verdienste voor beide defensies, die hun linies goed gesloten hielden. En als er dan al een mogelijkheid was, stonden beide keepers op hun post.
  Direct na de rust was het spelbeeld niet veranderd. Margriet drong wel iets meer aan, maar tot grote kansen leidde dat zeker nog niet. Dat veranderde in de 61e minuut, toen een speler van Margriet vanuit zijn ooghoek zag dat keeper Joris Schellekens wat te ver voor zijn doel stond. Met een lob verschalkte hij de Gestelse keeper en de bal viel in het lege Gestelse doel: 0-1.
  Margriet putte hieruit moed en het ging op zoek naar meer. Het kreeg daarvoor enkele kansen maar deze werden vooralsnog niet omgezet in een doelpunt. In de 74e minuut kon men de score wel verdubbelen. Uit een vlot uitgevoerde aanval kon de linksbuiten met een lage schuiver afronden en zo stond het 0-2.
  SCG’18 probeerde daarna o.a. door enkele wissels om de wedstrijd een ander aanzien te geven. Dat lukte bijna want door een doelpunt van Sten van Vessem in de 83e minuut werd het 1-2. SCG probeerde daarna nog van alles om een gelijkspel uit het vuur te slepen, maar zover kwam het helaas niet meer.
  Komende zondag gaat SCG op bezoek bij Nooit Gedacht in Geffen. Nooit Gedacht heeft op de ranglijst een punt meer als SCG. De Gestelnaren zullen er alles aan doen om die stand te veranderen in Gestels voordeel.