• SCG’18 verliest opnieuw
    SCG’18 is er zondag niet in geslaagd om een of meer punten over te houden aan het duel met Nooit Gedacht. De Geffense ploeg was gedurende de hele wedstrijd fysiek sterker en dat resulteerde in een 4-2 nederlaag.
    Vrijwel vanaf het begin keek SCG tegen een achterstand aan. Al in de 4e minuut scoorde Nooit Gedacht en wist men dat er tenminste twee doelpunten nodig waren om de winst te pakken. Gedurende de wedstrijd werd het wel duidelijk dat het heel moeilijk zou worden. Het lukte de Gestelnaren nauwelijks om een duel te winnen. Niet dat Nooit Gedacht geweldig speelde maar men kon elkaar wel wat beter vinden. Tien minuten voor de rust werd de Geffense voorsprong verdubbeld, toen de spits van Nooit Gedacht alert reageerde op een van keeper Joris Schellekens terug springende bal. Vlak voor rust lukte het Luuk van Loon van SCG’18 om de marge te verkleinen en de stand op 1-2 te brengen. Dat gaf de aanhang van SCG weer moed voor de tweede helft.
    In de tweede helft wisselde trainer Koen Wissing enkele spelers om zodoende wat meer aanvallende impulsen te creëren. Dat lukte ten dele maar echte kansen kwamen er nauwelijks. Toen in de 61e minuut Nooit Gedacht 3-1 wist te scoren werd de Gestelse hoop op een goed resultaat de grond ingeboord, zeker toen het even later ook 4-1 werd. In de slotfase wist Mike van Lijssel nog de 4-2 te scoren waardoor de nederlaag een wat draaglijker aanzien kreeg.
    Komende zondag speelt SCG’18 opnieuw een uitwedstrijd. Dan gaan de Gestelnaren op bezoek bij Helmondia in Helmond. Hopelijk zit er dan wel een goed resultaat in.

    Bij de foto: SCG-speler Kyle Pijnappels (rechts) in duel met een speler van Nooit Gedacht.