• Grote nederlaag voor SCG’18
    SCG’18 heeft de tweede wedstrijd van het seizoen niet in winst om kunnen zetten. In Schijndel werd het tegen Avanti’31 4-1 voor de gastheren, na een ruststand van 0-1.
    In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. Maar al gauw nam Avanti het initiatief, al leverde dat geen doelpunten op. Er ontstonden wel een aantal hachelijke situaties voor het Gestelse doel, maar SCG kon de nul vast houden. Waar iedereen een voorsprong van Avanti verwachtte werd er aan de andere kant gescoord. Uit een schitterende crosspass van Rick van Pinxten kon Arthur Bot vrij doorlopen en uit zijn voorzet wist Dennis van Nistelrooij te scoren en zo ging de rust in met een 0-1 voorsprong voor SCG’18.
    Na de rust kwam SCG er niet of nauwelijks nog aan te pas. Avanti zette steeds meer druk op de Gestelse defensie. Eerst ging er nog een bal op de lat, maar korte tijd later maakte Avanti dan toch de verdiende gelijkmaker. Daarna zette Avanti door en SCG’18 kreeg steeds minder vat op het spel. Dat resulteerde in de 71e minuut in een voorsprong voor Avanti. Er was nog maar nauwelijks afgetrapt of de derde treffer lag in het SCG-doel. Toen even later de 4-1 nog werd gescoord was het SCG-verzet definitief gebroken en keerde het met een grote nederlaag terug naar Sint-Michielsgestel.
    Komende zondag speelt SCG’18 thuis tegen FC Engelen. Hopelijk kunnen er dan wel een of meer punten worden bijgeschreven. Ook dan wordt de wedstrijd zonder publiek gespeeld.