• De VOORLOPIGE nieuwe TEAMINDELINGEN voor jongens/meisjes voor seizoen 2021-2022

  WIJZE van INDELING
  1. De teamindelingen zijn onder verantwoordelijkheid van de Technische Commissie (TC) met de grootst mogelijke zorgvuldigheid tot stand gekomen. Het afgelopen seizoen hebben TC-leden en jeugd coördinatoren veel wedstrijden en trainingen bij SCG’18 bekeken en spelers geobserveerd. Ook is het afgelopen seizoen met leiders(leidsters)/trainers(trainsters) van de betreffende teams gesproken.

  2. Bij de beoordeling van de spelers/speelsters zijn de volgende zaken betrokken; inzet, motivatie, mentaliteit, gedrag, aanwezigheid, technische en tactische bagage, spelinzicht, potentie van speler(speelster) in relatie tot welke klasse hij/zij speelde. Uitgangspunt is dat elke speler/speelster met plezier op zijn/haar niveau kan voetballen.
  3. De beoordelingen zijn afgelopen maanden uitvoerig besproken en afgewogen ten opzichte van andere spelers/speelsters.

  4. In de winterstop bestaat de mogelijkheid dat de TC de teamindelingen aanpast indien dit beter is voor de betreffende speler/speelster en het team.

  5. De indeling van de 07 teams wordt uiterlijk in augustus bekend gemaakt. Dit gelet op onze ervaringen dat in de zomermaanden nog vele verschuivingen/aan-afmeldingen in deze categorie plaatsvinden en dit gevolgen heeft voor de teamsamenstelling.

  6. De TC realiseert zich dat indelingen altijd tevredenheid en teleurstelling met zich meebrengen. Naar alle eer en geweten heeft de TC deze indelingen opgesteld en neemt daarvoor de volledige verantwoordelijkheid en besluitvorming op zich. Mochten er vragen zijn, dan kunnen deze uitsluitend per mail gestuurd worden naar: voetbalzaken@scg18.nl De vragen worden verzameld, in de commissie besproken en vervolgens zo spoedig mogelijk doch binnen 14 dagen beantwoord.

  BEGELEIDING TEAMS / VACATURES
  1. De TC is al geruime tijd druk bezig om de begeleiding van de teams samen te stellen. Daarvoor zijn een groot aantal personen benaderd, waaronder de begeleiders van het afgelopen seizoen.
  Het is nog niet voor alle teams gelukt om het begeleidingsteam (compleet) ingevuld te krijgen in het overzicht met de team-indelingen staan daarom naast de bekende namen nog een aantal vacatures.

  2. Zonder begeleiding kan niet gevoetbald worden. Vandaar onze dringende oproep aan ouders, vrienden en bekenden om mee te helpen. Neem hiervoor contact op met de één van de TC-leden of de Jeugdcommissie.

  KLIK HIER VOOR DE TEAMINDELING 2021 - 2022

  AANVANG NIEUW SEIZOEN

  Onderstaande punten zijn gebaseerd op de huidige planning van de KNVB en dus onder voorbehoud van eventuele COVID-19 aanpassingen

  1. De trainingen starten in week 35 (30 augustus t/m 5 september). Het trainingsschema wordt door het wedstrijdsecretariaat i.s.m. de TC gemaakt en zal z.s.m. op de site en bij de trainers/leiders bekend gemaakt worden.

  2. Voor aanvang van het seizoen wordt een opstartbijeenkomst gepland voor alle teambegeleiders. Naar verwachting zal deze op dinsdag 20 juli plaatsvinden. Verdere communicatie hierover volgt nog via mail en website.

  3. De competitie begint voor de pupillen op 11 september, zij hebben dit jaar geen bekervoetbal i.v.m. de 4 fasen competitieopzet. De junioren in de A categorie starten op 4 september met bekerwedstrijden en gaan vanaf 25 september competitie spelen. De junioren in de B categorie starten op 11 september met een bekerwedstrijd (knock-out systeem) en op 18 september met de competitie

  4. De indeling van trainingsdagen/tijden wordt door het wedstrijdsecretariaat zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

  Technische Commissie
  Toon van Kessel , Maurice van der Pol, Bart Schakenraad, Eric van Kessel, Leon van Vught, Jurgen Gerrits en Winie Maurix. Henk Venrooy en Henk van Vught zijn actief als adviseur van de TC.

  Vragen kunnen gestuurd worden naar: voetbalzaken@scg18.nl De vragen worden verzameld, in de commissie besproken en vervolgens zo spoedig mogelijk beantwoord.

  Wedstrijdsecretariaat (ledenadministratie)
  Anjo Versfeld, Willy van Vught, Frenk van Wordragen, Jan Livius