• Sanctiebeleid

  Het bestuur is doende om de waarden en normen die SCG’18 voorstaat in beleid vast te leggen. Naast de stimulering en beloning van gewenst positief gedrag en het nakomen van afspraken, horen helaas ook sancties vastgelegd te worden indien personen de afspraken overtreden. Het opstellen van dit beleid is nog niet afgerond. Echter twee zaken zijn al door het bestuur tijdens enkele bijeenkomsten benoemd en worden per direct van toepassing verklaard.

  Sanctiebeleid:

  1. Roken, Drugs. Alcohol
  Indien men rookt, alcohol of drugs gebruikt in kleedkamers, in de hal van de kleedaccommodatie of commissie kamer van SCG’18, krijgt het team bij de 1e overtreding een officiële schriftelijke waarschuwing van het bestuur. Bij de 2e overtreding krijgt het team een boete opgelegd van € 50,00 en bij een 3e overtreding een boete van € 100,00. Bij de 4de overtreding wordt team uit de competitie terug getrokken.

  2. Niet speelgerechtigde personen
  Wanneer een team een speler die geen lid is van SCG’18 of niet speelgerechtigd is in een wedstrijd mee laten spelen, dan krijgt het desbetreffende team bij de 1e keer een officiële schriftelijke waarschuwing van het bestuur. Bij de 2e keer krijgt het desbetreffende team een boete van € 100,00. Bij een 3e geconstateerde overtreding, wordt het team uit de competitie terug getrokken.
  Het team is tevens verantwoordelijk voor alle bijkomende kosten indien een incident plaats vindt met de betreffende speler.