• Christ v.d. Westelaken overleden

  We ontvingen het droevige bericht dat Christ v.d. Westelaken op 86-jarige leeftijd is overleden. Christ was al enige tijd ziek.

  Christ was jarenlang een grote kracht binnen de voetbalvereniging Sint-Michielsgestel. Hij heeft in verschillende elftallen gespeeld, waarbij vooral het veteranenelftal lang op zijn inbreng kon rekenen. Zijn grote liefde ging echter uit naar de jongste jeugdteams waar hij lang leider is geweest. Samen met zijn vrouw Mien waas hij gedurende een groot aantal jaren kantinebeheerder, waarbij ze later ook hulp kregen van hun kinderen.

  Nadat hij met pensioen was gegaan werd Christ lid van de werkploeg die vooral op de woensdagen actief was om allerlei klusjes op het sportpark uit te voeren. Zijn gezondheid liet hem echter steeds vaker in de steek en dat was voor Christ reden om met deze werkzaamheden te stoppen.

  Nadat zijn vrouw Mien enkele maanden geleden was overleden, stierf Christ afgelopen week

  Wij wensen zijn kinderen en familie heel veel sterkte. Hopelijk geven de vele mooie herinneringen aan Christ jullie de kracht om dit grote verlies te kunnen dragen.

  De uitvaartdienst zal in besloten kring plaatsvinden.