• Op dinsdag 13 februari j.l. is erelid Henk van Vught toch nog onverwacht overleden.

    Henk is gedurende heel veel jaren de drijvende kracht geweest achter de trainingen van de pupillen, eerst van Sint-Michielsgestel en later van SCG’18. Henk was vroeger een geweldige wielrenner, maar die carrière eindigde door een ongeluk vroegtijdig.

    Toen zijn zoon Léon op jonge leeftijd ging voetballen, kwam Henk uiteraard mee kijken. Hij gaf toen al snel aan dat hij wel ‘wat’ voor de club wilde doen. Het duurde niet lang of Henk werd de coördinator van de pupillenafdeling en hij trad toe tot de jeugdcommissie. Henk kende alle namen van de spelertjes en ook die van hun ouders. Met veel enthousiasme wist hij de spelers op te peppen en aan zich te binden. Hoewel zijn gezondheid het eigenlijk niet meer toeliet bleef Henk tot voor kort op woensdag komen. In al die jaren heeft hij veel spelers zien opgroeien tot het eerste elftal. Ook daarvan sloeg hij maar zelden een wedstrijd over. In 2016 werd Henk door lezers van het Brabants Dagblad gekozen tot Clubheld. Hoewel hij altijd bescheiden bleef, deed die titel hem heel veel.

    De club verliest met Henk een groot vrijwilliger, zoals er zelden een is geweest.

    Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw Ans, de kinderen en de kleinkinderen. Hopelijk zullen de vele mooie herinneringen aan Henk  jullie de kracht geven om dit grote verlies te kunnen dragen.

    Ter nagedachtenis aan Henk zal er op woensdag 21 februari a.s. (aanvang 14.30u) een uitvaartdienst worden gehouden op het hoofdveld van onze vereniging. U bent van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn.