• Aanmelden nieuwe leden

  Anjo Versfeld verzorgt bij SCG'18 de ledenadministratie. Heb je vragen stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@scg18.nl.

  Wil je je aanmelden vul dan onderstaand formulier volledig in. Als je je aanmeld voor VOETBAL (spelend lid) dan zal een coördinator  vervolgens contact met je opnemen. Hij/zij zal afspraken met je maken over de trainingstijden en de indeling bij een team.

  Als je je aanmeldt voor een speciale doelgroep  zoals Walking Football, vink dit dan aan onder "clubactiviteit" .

  Als je in een Dames 30+ of Heren 35+ team op vrijdagavond wilt spelen kun je deze keuze maken bij overige vragen.

  Leiders/trainers die zich aanmelden kiezen bij Lidmaatschap voor "niet spelend" en bij opmerkingen kun je aangeven welk team je wilt gaan begeleiden.

  Indien het nieuwe lid jonger dan 16 is ontvangt de ouder een e-mail waarmee aanmelding van het kind moet worden bevestigd. Zonder die bevestiging kan de ledenadministratie de aanmelding niet afronden.

  Op de pagina Contributiebeleid vind je de contributiebedragen voor het lidmaatschap

 • Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij SCG'18 is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen SCG'18 kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Extra clubactiviteiten

  SCG'18 heeft ook de volgende clubactiviteiten:

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van SCG'18 wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van SCG'18 en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe SCG'18 en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.