• NIX18 Alcoholbeleid

  NIX18 Alcoholbeleid

  Ook in de tweede competitiehelft willen we al onze leden, vrijwilligers, tegenstanders en andere gasten weer graag gastvrij ontvangen in onze kantine. Als vereniging hechten we daarbij ook veel waarde aan verantwoord
  alcoholgebruik en willen we onze rol en verantwoordelijkheid daarin nemen.

  Dit betekent dat we er scherp op zullen blijven letten dat er geen alcohol zal worden geschonken aan jongeren onder de 18 jaar. Waar nodig zullen onze horecamedewerkers hen daarom vragen om een ID-bewijs te tonen.

  Uiteraard is er bij de handhaving van dit alcoholverbod ook een belangrijke rol weggelegd voor alle leiders, trainers, ouders en overige bezoekers. Wij verzoeken hen dan ook met klem om geen alcohol aan personen onder de 18 jaar te verstrekken na het zelf gekocht te hebben aan de bar.

  Op 26 januari is al melding gemaakt op de site dat vanaf heden bij evenementen in de kantine met armbandjes wordt gewerkt om mogelijk alcohol gebruik onder de 18 jaar tegen te gaan zoals wet- en regelgeving ons voorschrijven. Daarom wordt aan de bar om legitimatie gevraagd en ben je 18 jaar of ouder dan krijg je een bandje.

  Tenslotte willen we nogmaals aangeven dat het in de kleedaccommodatie verboden is om alcohol te nuttigen en dat het in de gebouwen op ons sportpark verboden is om te roken.

  Met vriendelijke groet,


  Stichting Ontspanning
  Het Kantine Personeel
  Bestuur SCG'18